Alticon NF

Ook bekend als: Albizia lebbeck, lebbeck, lebbek tree, flea tree, frywood, koko, woman's tongue tree, siris, vlooienboom, vrouwentong.

 

Een verpakking bevat 80 vegetarische capsules.

Algemene gebruiksaanwijzing (volwassenen): 2-3 maal daags 2 capsules met water innemen tussen de maaltijden, tenzij anders geadviseerd. Kinderen halve dosering. Bevat zoethout: mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Ingredienten: zie label

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

 

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

 

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

Op voorraad
SKU
AYU-FSH-047
€ 39,90
Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.
Meer informatie
Aantal 80
Soort Capsules
Vegetarisch Ja