-30%

Vegetarische Asu Forte (plantaardige glucosamine)

Voordeelprijs vanwege THT-verkoopdatum 1 februari 2021.

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

 

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

 

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

 Op voorraad
SKU
AYU-VIT-0005
Speciale prijs € 22,33 Normale prijs € 31,90

 • Drie krachtige ingrediënten in één formule.

 • ASU (AvoVida™), gemberwortel-extract, Cat’s Claw-plantextract.

 • 100% plantaardig.

 • Voldoet aan de strenge GMP- en HACCP-eisen.

 • Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.

 • Levering in capsulevorm: (vegetarisch)

 • De capsules zijn te openen: het poeder kan worden opgelost in water.

 • Inhoud  Elke pot ASU Forte bevat 180 vegetarische capsules met elk 330 mg (150 mg ASU/AvoVida™, 130 mg gemberwortelextract en 50 mg Cat’s Claw-plantextract). De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag (660 mg). Hierbij zijn de doseringen van elk van de ingrediënten conform wetenschappelijke studies. Een pot gaat bij deze dosering drie maanden mee.  Het supplement bevat de volgende ingrediënten:


 • AvoVida™ - ASU, onverzeepbare fractie van avocado- en soja-olie

 • Gemberwortelextract

 • Microcristallijne cellulose (vegetarische capsule)

 • Rijstzetmeel

 • Cat's Claw-plantextract

 • Magnesiumstearaat

 • (De voor ASU Forte gebruikte soja is gegarandeerd niet genetisch gemodificeerd)
  Hoe snel werkt het?


  De ingrediënten in ASU Forte laten elk in een eigen tempo en op een eigen manier hun invloed gelden. Het voornaamste ingrediënt ASU (AvoVida™) heeft ongeveer 2 maanden nodig voordat de eerste veranderingen waarneembaar zijn. De ingrediënten gemberwortelextract en Cat’s Claw-plantextract zullen in veel gevallen echter sneller aanslaan. De werking die het supplement biedt, houdt nog enige tijd aan nadat men stopt het in te nemen. Na verloop van tijd valt deze echter weg.

  ASU Forte kan langere tijd worden gebruikt.


  Gebruik  Het aanbevolen gebruik ASU Forte is 2 capsules per dag. U kunt deze naar keus tegelijk of verdeeld over de dag innemen. Het verdient wel de voorkeur om de capsules in te nemen bij de maaltijd(en).

  Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

  Heeft u moeite met het doorslikken van capsules? U kunt de capsules openen door de helften van elkaar te schuiven. De inhoud kunt u mengen in water of vruchtensap.  Medicijninteracties  Bloedverdunners en stollingsremmers:
  Gemberwortelextract is een van de ingrediënten van ASU Forte. Dit extract kan een interactie aangaan met bloedverdunnende/stollingsremmende medicijnen. De interactie betreft een versterking van het effect van het medicijn. Indien u bloedverdunnende/stollingsremmende medicijnen gebruikt en wilt beginnen met het innemen van ASU Forte raden wij aan dit eerst te overleggen met uw arts.  Immuunonderdrukkende medicatie:
  Cat’s Claw-plantextract heeft een stimulerende werking en daarom wordt afgeraden Cat’s Claw te gebruiken in combinatie met immuunonderdrukkende medicatie.


  Waarschuwingen  Galstenen:
  ASU Forte bevat gemberwortelextracten dient u dan ook niet te gebruiken wanneer u in het verleden last heeft gehad van galstenen. Er hoeft geen probleem te zijn wanneer de galblaas is verwijderd.


  Overgevoeligheid maag-darmstelsel:
  Ernstige neveneffecten zijn nooit geconstateerd bij gebruik van de verschillende ingrediënten in ASU Forte. De lichte neveneffecten die bij sommige mensen optreden, betreffen meestal overgevoeligheid van het maag-darmstelsel.


  Zwangerschap/borstvoeding:
  Gebruik dit supplement niet als u zwanger bent, de intentie heeft zwanger te worden of borstvoeding geeft. Het heeft een gunstig veiligheidsprofiel maar er zijn geen studies verricht die een eventuele nadelige invloed op het (ongeboren) kind kunnen uitsluiten.


  Gebruik op jonge leeftijd:
  Het gebruik door kinderen en jongvolwassenen wordt afgeraden. Als uitgangspunt wordt genomen dat het lichaam 'volgroeid' moet zijn op het moment dat met het gebruik wordt begonnen. Onder 'volgroeid' wordt zowel de botontwikkeling als de hormonale ontwikkeling verstaan. De reden dat wij dit aanbevelen is dat er geen onderzoek is gedaan naar de veiligheid bij kinderen en jongvolwassenen.  Meer informatie
  Aantal 180
  Soort Capsules
  Vegetarisch Ja