Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

De specialisten

 

Lita Dash

Specialisaties: Nadi Pariksha, Pancha Karma, Agni Karma, Marma Prana, voedingsleer

 

Ayurvedisch specialist Lita Dash was jarenlang hoofd van het Pancha Karma Center van Sri Sri Ayurveda in Bangalore. Doordat zowel haar vader als haar grootvader Ayurvedisch specialist waren was haar leven al vanaf jonge leeftijd met Ayurveda verbonden. Zij studeerde aan de universiteit van Orissa en sloot die studie af met een Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.). Daarna specialiseerde zij zich met name in Panchakarma (ayurvedische reiniging), voeding en Marma Prana (behandeling van energiepunten op het lichaam). In Europa vinden alle Pancha Karmaprogramma’s en Marmatrainingen plaats onder haar supervisie. Met meer dan 10 jaar praktijkervaring is zij niet alleen een expert op deze gebieden, maar ook een zeer ervaren specialist op het gebied van polsdiagnose.

 

             

 

 

 

 

 

Kiran Sree Valsan

Specialisaties: Nadi Pariksha, fertiliteitsproblemen, behandeling jonge kinderen, lezingen

 

Kiran Valsan behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore. Hij was vijf jaar lang hoofd van het Sri Sri Ayurvedacentrum in Kerala, waar hij met soms 60 patiënten per dag een veelgevraagd specialist was. Op verzoek van Sri Sri Ayurveda Nederland is hij naar Europa gekomen waar hij consulten geeft in Nederland, Frankrijk, België en Spanje. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om lezingen te geven, waarin hij helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uiteenzet.

 

               

 

 

 

Suraj Sunny Thattil

Specialisaties: Nadi Pariksha, specialistische behandelingen, teacher therapeuten, lezingen

 

Ayurvedisch specialist Suraj Thattil behaalde zijn B.A.M.S.-graad (ayurvedacharya) aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research in India (opgericht door H.H. Sri Sri Ravi Shankar, grondlegger van de Art of Living Foundation). Hij begon daarna als ayurvedisch arts in het Sri Sri Ayurveda Hospital in Bangalore. Hij was verantwoordelijk voor het voorschrijven en toedienen van medicatie, adviseren en begeleiden van reinigingskuren (o.a. Panchakarma) en uitwerken van voedings- en bewegingsadviezen. Daarna volgde zijn specialisatie in de polsdiagnose (Nadi Pariksha) die hij op diverse locaties in India in praktijk heeft mogen brengen. Suraj is geboren in Kerala India, het land van Ayurveda, en heeft daar tegenwoordig een eigen ayurvedische kliniek.