Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

boeken consult

30-07-2018 10:41
Geplaatst in Wetenswaardigheden door LP

 

Hoe boek ik mijn consult online?

Kies rechts bij de specialist van uw keuze de gewenste locatie, het type dienstverlening (klik op volgende stap) en de datum/tijd. Vul uw persoonlijke gegevens in en klik op "Boek mijn afspraak".

Voor kinderen t/m 12 jaar kiest u het kinderconsult.

Doorgaans is een gewoon consult voldoende, maar bij ernstige medische klachten, uitgebreid voedingsadvies of problemen op persoonlijk vlak is het ook mogelijk een ayurvedisch consult UITGEBREID te boeken. Klik hier voor meer informatie.

LAST MINUTE BOEKINGEN (VANAF 12 UUR VAN TEVOREN) ZIJN UITSLUITEND TELEFONISCH BOEKBAAR (de datum is dan namelijk niet meer zichtbaar in de kalender).

Kosten consult en vergoedingen

U kunt de kosten van het consult en eventueel bijkomende voedingssupplementen tijdens het consult afrekenen d.m.v. pinbetaling of contante betaling.

Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering worden de consulten en behandelingen van ayurvedisch specialisten vaak (gedeeltelijk) vergoed. Eventueel bijkomende voedingssupplementen worden niet vergoed. Klik hier voor meer informatie.

Invullen inschrijfformulier bij eerste consult

Dit kunt u ook op uw gemak thuis doen en vervolgens het formulier meenemen naar het consult. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Contact

Bij voorkeur via email of app: info@srisriayurveda.nl / 0031 (0)6 11397334

(of telefonisch tijdens kantooruren: 0031 (0)6 11397334 of 0031 (0)70 2629884)