Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

Gewrichtspijn? neem Boswelia

29-09-2016 15:26
Geplaatst in Wetenswaardigheden door LP

 

 

 

Boswelia Serrata, een uitkomst bij pijnlijke gewrichten

De zomerzon is verdwenen en daarmee ook de weldadige warmte. Het is weer herfst: het seizoen van regen, kou en wind. Helaas ook de tijd waarin gewrichtsklachten fors toe kunnen nemen. Boswelia Serrata, ook wel Shallaki of Salai genoemd, kan dan uitkomst bieden. 

Boswelia wordt gemaakt van de hars van de Boswellia Serata, een boom die groeit in de heuvelachtige gebieden in India. Met de hars van deze boom is iets bijzonders aan de hand: Boswelia-hars heeft een weldadig en verkwikkend effect op onze gewrichten. Van oudsher is deze hars bekend om zijn sterk ontstekingsremmende eigenschappen door de boswelliazuren die erin zitten. Daardoor ondersteunt Boswelia onder meer de soepelheid van gewrichten, knieën, heupen en handen.

Het assortiment van Sri Sri Ayurveda bevat Boswelia in 100% plantaardige capsules. Eén capsule bevat 500 mg Boswellia Serata hars-extract. Klik hier

Boswelia heeft al vele mensen geholpen. Dit klassieke middel voor gewrichtsverzorging geeft optimale bewegingsvrijheid: een uitkomst in het koude en natte herfstseizoen. 

Zeer aanbevolen in combinatie met onze Maha Narayan massage-olie

 

 

 

 

 

Disclaimer

Deze artikelen hebben tot doel informatie te verschaffen over ayurvedische tradities. Deze informatie is niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook. Als u ernstige, acute of chronische gezondheidsproblemen heeft, neem dan contact op met uw huisarts.Indien u advies wenst van een ervaren ayurvedisch specialist bel of email dan naar Sri Sri Ayurveda. Neem vooraf contact op met uw huisarts indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Labels: