Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

Een echt recept voor de gure, regenachtige dagen: rijst met kaneel en dadels. Laat de herfst nu maar komen!

Lees meer

Een recept van Lita Dash: aubergineplakken met kruiden, geserveerd met yoghurt, koriander en chilipeper. Heerlijk!

Lees meer

Start de paasdagen goed met een ontbijt volgens je dosha. Zo voel je je optimaal deze dagen.

Lees meer

Khitcharie met een ongewone twist: we voegen namelijk geraspte kokos toe. Daarbij sperzieboontjes met knoflook.

Lees meer

Kruip lekker op de bank met zelfgebakken koekjes en appeldrank en kijk naar een foute kerstfilm. Fijne feestdagen!

Lees meer

Een recept van Lita Dash: fluffy chapati gevuld met een spicy groentenmengsel. Lekker snel klaar ook!

Lees meer

Gekruide bloemkool hot wings voor op de barbecue of uit de oven: vers, vegan en verrukkelijk.

Lees meer

Eigenlijk zijn ayurvedische gerechten heel simpel. Proef de pure smaak van asperges in deze soep.

Lees meer

Zijn ze niet beeldig? Gedoopt in vegan chocolade kun je aardbeien met recht zomerkoninkjes noemen..

Lees meer

Vegan scones met kokosroom en zelfgemaakte aardbeienspread. Heerlijk voor bij een feestelijke brunch.

Lees meer

Spinazie-avocado spread met tahin. Voor op onze health creackers of vers boerenbrood.Of als dip!

Lees meer

Een vers geperst verdund sinaasappelsapje met kaneel en gember. Lekker en gezond voor groot en klein.

Lees meer

Baba Ganoush: zelfgemaakte auberginespread. Heerlijk met onze health creackers of vers boerenbrood.

Lees meer

Wat je bij elkaar tijdens één maaltijd eet kan ongezond zijn, terwijl het toch om gezonde voedingsmiddelen gaat.

Lees meer

Begin je dag goed met een warm en weldadig winters ontbijt dat afgestemd is op de onbalans in je dosha.

Lees meer

Een grote ketel hartige chili om je lekker warm te houden in de winter. Gemakkelijk te maken en boordevol kleur en smaak.

Lees meer

Bekijk het filmpje of recept en maak zelf ook een gezonde en lekkere mango-quinoasalade klaar. Goed voor alle dosha's!

Lees meer

Een pitta-verlagende citroen-muntdressing voor over al je salades en fruit. Heerlijk in de warme zomer: het Pitta-seizoen.

Lees meer

Vata onbalans? Maak je lunch verantwoord en lekker. Gebakken groenten en basilicumpesto op speltbrood. Mmmm.

Lees meer

Onze ayurvedisch assistente Mireille maakt hele lekkere soep! Oordeel zelf maar: zeer geschikt voor de Vata dosha.

Lees meer

Zelfgemaakt ijs: daar maak je de kinderen wel blij mee. En jezelf ook trouwens! Zo gemaakt en erg lekker.

Lees meer

De meteorologische lente is begonnen: tijd voor smoothies dus. Vanwege het weer laten we de ijsblokjes nog maar even weg...

Lees meer

Gezonder kan bijna niet: crackers van pompoenpitten, sesamzaad, lijnzaad of hennepzaad. En zelf gemaakt!

Lees meer

Wie zoet is krijgt lekkers... En wat heeft de Sint uit Spanje meegenomen? Lekker zoete vegan amandelbolletjes!

Lees meer

Er gaat niets boven makkelijk te maken appelmoes: een recept waarvan je huis ouderwets winters gaat ruiken!

Lees meer

De zware, olie-achtige en zoete smaak is kenmerkend voor pompoen en verzacht de Vata dosha.

Lees meer

Herfst en winter: de beste tijd om kennis te maken met de heerlijke smaak van gouden kurkuma melk of -latte.

Lees meer

Een verwarmende pompoensoep met wortel, sinaasappel en kokos. Heerlijk tijdens het gure herfstseizoen.

Lees meer

Pindaballetjes voor de stevige trek: een gezond en lekker alternatief voor de suikerrijke peanut-candybar.

Lees meer

Bij tropische temperaturen verlies je veel vocht. Aanvullen dus met deze lekkere en gezonde dorstlesser!

Lees meer

Een chutney met de pure smaak van tomaten. Gemakkelijk te maken en heerlijk als bijgerecht bij rijst en dahl.

Lees meer

Probeer dit recept voor Mung-dal eens. Serveer met basmati- of pandanrijst en een beetje tomaten chutney.

Lees meer

Instant energie met onze lekkere energieballetjes: en ze zijn nog goed voor je ook!

Lees meer

Een heerlijk gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Ook voor de minder avontuurlijke eters. Ideaal voor pitta- en kaphatypes.

Lees meer