Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

Oeps: diarree... hoe kom ik er vanaf?

05-07-2017 13:00
Geplaatst in Tips Wetenswaardigheden door LD

 

 

Sri Sri Ayurveda Deva Vati Plus bij diarree

Ga je binnenkort op vakantie naar het buitenland? Wees goed voorbereid en neem Devavati Plus mee in je reisapotheek. Devavati Plus is namelijk een probaat middel tegen diarree.

 

We worden elke dag blootgesteld aan vele bacteriën tijdens onze dagelijkse bezigheden. Bij het voedsel dat we buitenshuis eten, het water dat we drinken, zelfs bij het geld dat we uitgeven. Deze bacteriën kunnen schadelijk zijn en ziektes veroorzaken. Devavati Plus is een goed middel tegen Amoebiasis* en overige klachten veroorzaakt door verandering van voeding en water. Het is een must-have tijdens je reis, zeker als je landen met een ander klimaat bezoekt.

Devavati Plus is een echte multitasker door de combinatie van 13 geneeskrachtige planten en kruiden. Het heeft een zeer gunstige invloed op de spijsvertering en de reiniging van de lever. Het bevat hoogst effectieve ayurvedische kruiden zoals o.a. gember, bringaraj (eclipta alba), shilajit (mumijo), koriander, shankha bhasma en gele gentiaan. Elk kruid heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Gember helpt bij het tot rust brengen van je spijsverteringsstelsel en is dus goed bij een teveel aan maagzuur en bij weinig eetlust. Koriander werkt als een anti-oxidant en helpt bij het versterken van het immuunsysteem. Shankha bhasma wordt gebruikt om diarree te helpen stoppen en geïrriteerde darmen te kalmeren.

Kortom: als je op reis gaat kun je maar beter goed voorbereid zijn!

 

• Amoebiasis is een paracitaire infectie van de dikke darm of andere organen die door de eencellige parasiet Entamoeba histolytica of E. histolytica wordt veroorzaakt. De symptomen van amoebiasis zijn diarree, darmkrampen en buikpijn.

 

 

Disclaimer

Deze artikelen hebben tot doel informatie te verschaffen over ayurvedische tradities. Deze informatie is niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook. Als u ernstige, acute of chronische gezondheidsproblemen heeft, neem dan contact op met uw huisarts.Indien u advies wenst van een ervaren ayurvedisch specialist bel of email dan naar Sri Sri Ayurveda. Neem vooraf contact op met uw huisarts indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.