Dog Natura Anti Stress

  • aanpassing aan een nieuwe plek
  • voor transport en reizen
  • in stressvolle situaties
  • na operaties
  • tijdens verminderde werking van immuunsysteem 
  • ayurvedisch voedingssupplement voor de hond

 

Voedingssupplement voor honden ter ondersteuning van het aanpassingsvermogen en de weerstand tegen stress. Bevat waterkruidenextracten van Indiase ginseng, basilicum, amalaki en mango. Deze extracten hebben antioxidante eigenschappen en vergroten het vermogen van dieren om om te gaan met een stressvolle omgeving, zoals reizen, lawaai en een hoge of lage temperatuur.

 

Een verpakking bevat 125 ml.

Werkzame stoffen: ASHWAGANDHA waterkruidenextract van Indiase ginseng (Withania somnifera). De plant en zijn extracten hebben sterke immuunmodulerende en antioxidante eigenschappen. Verhoogt het aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties en plaatsen. AMALAKI waterkruidenextract van Phyllanthus emblica - Indiase kruisbes is een rijke bron van natuurlijke vitamine C. Het extract heeft een antioxidante werking en verhoogt de weerstand tegen infecties. BAZYLIA waterkruidenextract van Ocimum basilicum-bladeren heeft een effect op het verhogen van de immuniteit. MANGO waterkruidenextract van Magnifera indica heeft een antioxidante werking, beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en verhoogt de immuniteit. Overige ingrediënten: zie label.

Op voorraad
Nog 100 beschikbaar
SKU
DIE-DN-001
€ 18,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Algemene gebruiksaanwijzing per hond per dag (tenzij anders voorgeschreven):

<10 kg lichaamsgewicht - 1,5 ml

10-30 kg lichaamsgewicht - 3 ml

> 30 kg lichaamsgewicht - 4,5 ml

Gebruik de applicator om het aanbevolen volume vloeistof af te meten. Meng met voedsel, water of voer direct in de mond. Toedieningsperiode: 30 dagen Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten: een mengsel van waterkruidenextracten van Indiase ginseng (Withania somnifera), basilicum (Ocimum basilicum), amalaki (Phyllanthus emblica), mango (Mangifera indica) (11,8%), gist en delen daarvan (12.1.5), water.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit ** 0,6%, ruwe celstof 0, ruwe oliën en vetten 0, ruwe as 0,3% *

* Kjeldahl-methode

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Dog Natura.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 125 ml
Soort Druppels