Dog Natura Weerstand

  • virale en bacteriële infecties
  • bij hoge temperaturen
  • voor verzwakte dieren
  • bij allergieën
  • ayurvedisch voedingssupplement voor de hond

 

Voedingssupplement voor honden ter ondersteuning van het immuunsysteem. Bevat 100% natuurlijke antioxidanten die de immuniteit helpen verhogen en bescherming en ondersteuning kunnen bieden bij virale infecties. Ook te gebruiken bij warme weersomstandigheden om de effecten van hoge temperaturen te verminderen. * Formula 3A is een unieke combinatie van 3 natuurlijke stoffen (astaxanthine, amalaki, ashwagandha) met antioxiderende en immuunmodulerende effecten. Formule gecreëerd door Farmwet company.

 

Een verpakking bevat 125 ml.

Werkzame stoffen: ASTRAKSANTINE carotenoïde uit Himalaya-algen is een van de sterkste bekende antioxidanten ter wereld. Wordt gebruikt om de immuniteit te verhogen. AMALAKI waterkruidenextract van Phyllanthus emblica - Indiase kruisbes is een rijke bron van natuurlijke vitamine C. Het extract heeft een antioxiderende werking en verhoogt de weerstand tegen infecties. ASHWAGANDHA waterkruidenextract van Indiase ginseng (Withania somnifera). De plant en zijn extracten hebben sterke immuunmodulerende en antioxiderende effecten.Overige ingrediënten: zie label.

Op voorraad
Nog 100 beschikbaar
SKU
DIE-DN-002
€ 20,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Algemene gebruiksaanwijzing per hond per dag (tenzij anders voorgeschreven):

<10 kg lichaamsgewicht - 1,5 ml

10-30 kg lichaamsgewicht - 3 ml

> 30 kg lichaamsgewicht - 4,5 ml

Gebruik de applicator om het aanbevolen volume vloeistof af te meten. Meng met voedsel, water of voer direct in de mond. Toedieningsperiode: 30 dagen Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten: formule 3A (6%) - mengsel: waterkruidenextracten: Phyllanthus emblica, Withania somnifera, gedroogde algen (Haematococcus pluvialis); gist en delen daarvan (12.1.5), water.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit ** 0,2%, ruwe celstof 0, oliën en vetten 0, ruwe as 0 *

* Kjeldahl-methode

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Dog Natura.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 125 ml
Soort Druppels