Dog Natura Gewrichten

  • met algen en cissus
  • voor sterke gewrichten en gezond kraakbeen
  • ook voor oudere honden
  • ayurvedisch voedingssupplement voor de hond

 

Voedingssupplement voor honden ter ondersteuning van de gewrichten en het skelet. Het bevat een waterkruidenextract van Cissus quadrangularis dat demineralisatie van het skelet (onttrekken van calcium aan de botten en tanden bij een tekort ervan in het lichaam) kan voorkomen en gewrichtskraakbeenontsteking kan beïnvloeden. Astaxanthine heeft een antioxiderende werking en beschermt de gewrichten tegen ontstekingen.

 

Een verpakking bevat 125 ml.

Werkzame stoffen: GEZOND KRAAKBEEN EN STERKE GEWRICHTEN een natuurlijke combinatie die botprofylaxe biedt, artritis en mobiliteitsproblemen ondersteunt. CISSUS een waterkruidenextract dat in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt om de genezing van botbreuken, osteoporose en reumatoïde artritis te ondersteunen. ALGEN Himalaya-algen die rijk zijn aan de sterkste natuurlijke carotenoïde - astaxanthine. Heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Wordt gebruikt om ontsteking van de gewrichten te voorkomen.Overige ingrediënten: zie label.

Op voorraad
Nog 99 beschikbaar
SKU
DIE-DN-005
€ 20,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Algemene gebruiksaanwijzing per hond per dag (tenzij anders voorgeschreven):

<10 kg lichaamsgewicht - 1,5 ml

10-30 kg lichaamsgewicht - 3 ml

> 30 kg lichaamsgewicht - 4,5 ml

Gebruik de applicator om het aanbevolen volume vloeistof af te meten. Meng met voedsel, water of voer direct in de mond. Toedieningsperiode: 30 dagen Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten: mengsel: waterkruidenextract van Cissus quadrangularis, gedroogde algen (Haematococcus pluvialis) (7.1.2) (14,5%); waterkruidenextracten uit: Terminalia arjuna, Achyranthes aspera, gist en delen daarvan (12.1.5), water.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit ** 0,6%, ruwe celstof 0, ruwe oliën en vetten 0, ruwe as 0,4% *

* Kjeldahl-methode

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Dog Natura.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 125 ml
Soort Druppels