Dog Natura Senior

  • lever
  • gewrichten
  • verjonging (toename van kracht/gezondheid)
  • immuunsysteem
  • ayurvedisch voedingssupplement voor de hond

 

Voedingssupplement voor oudere honden die versterking nodig hebben. Bevat waterkruidenextracten die de goede werking van het spijsverteringsstelsel en het skelet ondersteunen en de immuniteit verhogen. Het product zorgt voor een aanzienlijke versterking van het lichaam en herstel van de vitaliteit.

 

Een verpakking bevat 125 ml.

Werkzame stoffen: VOOR VERSTERKING EN IMMUUNSYSTEEM waterkruidenextract van Indiase ginseng en een complex van vitamine B die het lichaam versterken en ziektes voorkomen. GEWRICHTEN  waterkruidenextracten (Cissus quandrangularis) ondersteunen de gezondheid van de gewrichten. LEVER waterkruidenextracten (Andrographis paniculata) ondersteunen de leverfunctie en ontgifting van het lichaam. Overige ingrediënten: zie label.

Op voorraad
Nog 99 beschikbaar
SKU
DIE-DN-003
€ 18,95

Bewaar op een koele en droge plek, niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Algemene gebruiksaanwijzing per hond per dag (tenzij anders voorgeschreven):

<10 kg lichaamsgewicht - 1,5 ml

10-30 kg lichaamsgewicht - 3 ml

> 30 kg lichaamsgewicht - 4,5 ml

Gebruik de applicator om het aanbevolen volume vloeistof af te meten. Meng met voedsel, water of voer direct in de mond. Toedieningsperiode: 30 dagen Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten: waterkruidenextracten: Cissus quadrangularis, Phyllanthus emblica, Andrographis paniculata, Achyranthes aspera, Terminalia arjuna, Withania somnifera, Eclipta alba, Azadirachta indica, Phyllanthus niruri, Solanum nigrum, sorbitol (13.5.5 delen daarvan) , water.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit ** 0,8%, ruwe celstof 0, ruwe oliën en vetten 0, ruwe as 0,5% *

* Kjeldahl-methode

 

De informatie op deze pagina is beschikbaar gesteld door Dog Natura.

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet altijd toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Meer informatie
inhoud 125 ml
Soort Druppels