Elke Dag - Multivitamines en Mineralen - 30

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.


Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder


Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.Op voorraad
SKU
AYU-VIT-0009
€ 17,95

 • verantwoorde doseringen B-vitaminen in juiste verhouding

 • B2, B6, B12 en foliumzuur in biologisch actieve vorm

 • met 15 mcg vitamine D3 en 30 mcg vitamine K2

 • aangevuld met luteïne, zeaxanthine, Q10 en citrusbioflavonoïden

 • met NZVT keurmerk: geschikt voor topsporters, getest op dopingMultivitamines en mineralen voor elke dag (voor 10 jaar en ouder)

 

  Ingrediënten:
  Vitaminen, mineralen, vulstoffen: calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose (cellulosegel); cholinebitartraat, Dunaliella salina, luteïne, citrusbioflavonoïdencomplex, gemengde tocoferolen, Q10, inositol, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat; zeaxanthine, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; PABA.  Bevat geen:
  Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.  Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).  Gebruik:
  1 tablet per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd door specialist of arts.  Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 5 mg vitamine B6 per dagdosering).  Let op:


  Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen zoals acenocoumarol en fenprocoumon) eerst met een arts alvorens een supplement met vitamine K2 te gebruiken.


  Meer informatie
  Aantal 30
  Soort Tabletten
  Vegetarisch Ja