Enlightening Anti-Aging Cream

Verjongend en verstevigend. Laat uw huid weer stralen.


Voor alle huidtypes. Deze creme vermindert de effecten van het ouder worden en werkt vitaliserend op de huid. Door de stimulering van de celvernieuwing wordt de elasticiteit en vitaliteit van de huid geholpen. De creme dringt diep door en versterkt het natuurlijk vermogen van de huid om te herstellen. De huidlagen worden zodoende verstevigd en de huid toont jonger en gladder. Rimpels en expressielijntjes worden door een betere doorbloeding van de huid en het verwijderen van dode huidcellen minder zichtbaar. Uw gezicht straalt weer.


Hoofdbestanddelen en het effect op de huid  • Zanddoornzaadextract (rijk aan vitamine A en C), Roos en Tuberose: maken de creme rijk en voedend en bevorderen de elasticiteit en vitaliteit.

  • Açai-Bessen-Extract (rijk aan mineralen en vitamines): zorgt voor meer levensenergie.

  • Granaatappel en Gierstzaadextract: ingrediënten met een natuurlijke Anti-Aging werking die expressielijntjes minder zichtbaar maken en helpen te voorkomen.

  • Rode Palmvruchtolie: de T3 in deze olie is goed opneembaar door de huid. Ze is zeer werkzaam in de strijd tegen vrije radicalen die de enzymen en het erfelijk materiaal in de huidcellen kunnen beschadigen.


Toepassing


Enlightening Anti-Aging Cream kunt u zowel ’s morgens als ’s avonds aanbrengen. Na het gebruik van uw Lovely Cleansing Milk en Powerful Face Tonic masseert u de Enlightening anti-Aging Cream zacht in de huid. Indien u een zeer droge huid heeft kunt u aansluitend 2 druppels Peace Oil Serum of Glowing Face Oil aanbrengen.

Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
LUE-AOL-005
€ 53,90
.
Meer informatie
inhoud 30 ml