Magnesium - 100 mg (magnesiumcitraat)

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.


Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder


Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.Op voorraad
SKU
AYU-VIT-0003
€ 17,95Uitsluitend gemaakt met hulpstoffen uit natuurlijke bron. De capsule bestaat uit pullulan, dat vervaardigd wordt uit cassave (een eetbare wortelknol, ook wel maniok genoemd). In de capsule wordt gebruik gemaakt van hulpstoffen uit rijst, noodzakelijk om de capsule goed te kunnen vullen. Een hoge magnesiuminname kan leiden tot diarree of misselijkheid. De dosis in dat geval verlagen. Niet gebruiken bij een ernstige nierfunctiestoornis. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie
Aantal 100
Soort Capsules
Vegetarisch Ja