Myaxyl Crème

Bekend als: Myaxyl crème

 

Natuurlijke crème die na aanbrengen direct verlichting geeft bij pijnlijke en stramme gewrichten en spieren: een verpakking bevat 20 gram.

Algemene gebruiksaanwijzing voor verlichting bij o.a. spierpijn en spierkrampen en gewrichtspijn: voor uitwendig gebruik; inwrijven op de pijnlijke plek, tenzij anders geadviseerd. Niet smeren op open wonden, ontstoken huid en slijmvliezen.

Werkzame stoffen: Trachyspermum ammi, Mahanarayana thailam, Cinnamomum camphora.

Overige ingrediënten: zie label (volgt nog).

 

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.

Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder

Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.

 

Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
OJAS-CRE-001
€ 4,60

Voor plaatselijk gebruik: aanbrengen op de pijnlijke plek en licht inwrijven, contact met ogen vermijden.

Neem vooraf contact op met uw specialist indien u kruiden, supplementen of olie wenst te gebruiken bij kinderen, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bewaar op een koele en droge plek, niet boven 25° C ,niet in de koelkast, niet in direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten: Trachyspermum ammi, Mahanarayana thailam, Cinnamomum camphora

Inhoud : 20 gram

Verpakking: kunststof container HDPE vrij van Phthalates en Bisphenol A (BPA)

Allergie info: nvt

Hulpstoffen: geen

Toevoegingen: geen

Geschikt voor vegetariërs: ja

Meer informatie
inhoud 20 g