Ons team

 

 

lilian nouwen
 

Lillian Nouwen

Directeur

Ik was werkzaam als adjunct-directeur in een groothandel voor biologische meststoffen toen ik in 1998 kennis maakte met Art of Living. Vele cursussen en trainingen volgden, en sinds 2001 ben ik trainer van het Happiness programma. Het is zo mooi om te zien wat dit programma de mensen brengt. Daarnaast vervul(de) ik bestuursfuncties en doe ik vrijwilligerswerk in meerdere organisaties, o.a. Art of Living, IAHV en destijds ook voor Shankara Europe. In 2006 ben ik van baan gewisseld en ben ik fulltime begonnen voor Shankara Europe. Ik doe dit werk al jaren met heel veel plezier en toewijding, samen met een prachtig team. Het onderdeel Sri Sri Ayurveda, waar deze website met name over gaat, is mijn grote passie. Bewust bezig zijn, met al het goede wat de natuur brengt, de mensen op weg helpen naar zichzelf. Door middel van lifestyle, gezond en puur leven, puur eten, in het nu zijn. Lichaam en geest in balans: daar draait het om. De rest komt vanzelf....

 

 

 

Ewald Poeran

Beleidsmanager

Info volgt.

 

lilian nouwen 

 

 

 

 

lilian nouwen
 

Lita Dash

Ayurvedisch specialist (Vaidya)

Lita Dash was jarenlang hoofd van het Pancha Karma Center van Sri Sri Ayurveda in Bangalore. Doordat zowel haar vader als haar grootvader ayurvedisch arts waren was haar leven al vanaf jonge leeftijd met Ayurveda verbonden. Zij studeerde aan de universiteit van Orissa en sloot die studie af met een Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.; Staatsdiploma, erkend door het Indiase Ayurvedische Ministerie Ayush). Daarna specialiseerde zij zich met name in Pancha Karma (ayurvedische reiniging), voeding en Marma Prana (behandeling van energiepunten op het lichaam). In Europa vinden alle Pancha Karmaprogramma’s en Marmatrainingen plaats onder haar supervisie. Met meer dan 10 jaar praktijkervaring is zij niet alleen een expert op deze gebieden, maar ook een zeer ervaren specialist op het gebied van polsdiagnose.

 

             

 

 

 

Kiran Valsan

Ayurvedisch specialist (Vaidya)

Kiran Valsan behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.; Staatsdiploma, erkend door het Indiase Ayurvedische Ministerie Ayush) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore. Hij was vijf jaar lang hoofd van het Sri Sri Ayurvedacentrum in Kerala, waar hij met soms 60 patiënten per dag een veelgevraagd arts was. Op verzoek van Sri Sri Ayurveda Nederland is hij naar Europa gekomen waar hij consulten geeft in Nederland, Frankrijk, België en Spanje. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen waarin hij helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uiteenzet. In 2019 heeft hij op uitnodiging gesproken in het Europees Parlement in Brussel en voor de Verenigde Naties in Geneve.

 

               

 lilian nouwen 

 

 

 

lilian nouwen 

 

Liset Peersman

Centrale administratie

Nadat ik op de administratie van een school en bij de afdeling gemeentebelastingen van een middelgrote gemeente werkzaam ben geweest heb ik gewerkt bij een bedrijf dat marktleider was in archiefsystemen. In 2009 ben ik begonnen op de administratie van de Stichting Art of Living en Shankara Europe BV samen. Nu ben ik alweer jarenlang met veel plezier werkzaam op de administratie van Shankara Europe en Sri Sri Ayurveda. Mijn werk is heel veelzijdig en gevarieerd. Ayurveda betekent voor mij een levensvisie te hebben die dicht bij de natuur en dicht bij jezelf staat. Het is altijd weer mooi om te zien als nieuwe cliënten na hun eerste polsdiagnose vol verbazing zeggen: "hoe is het mogelijk dat de specialist zo precies begrijpt wat mij mankeert". En het is nog mooier om te zien hoe ze zich na verloop van tijd weer beter gaan voelen.

 

 

 

Tilly Gansner

Administratie consulten en klantcontacten

Mijn loopbaan begon in 1984 bij de (destijds nog) AMRO bank. In 1991 heb ik de bank vaarwel gezegd om er te zijn voor de kinderen. Toen zij goed en wel naar school gingen ben ik weer gaan werken in een groot woonwarenhuis waar ik al snel assistent manager werd. In mei 2017 ben ik begonnen bij Shankara Europe BV, afdeling Sri Sri Ayurveda. Mijn baan is heel veelzijdig. Ik werkte eerst voornamelijk in de buitendienst en assisteerde de specialisten. Nu doe ik de consultadministratie, onderhoud de klantencontacten en assisteer indien nodig de specialisten bij de consulten. Verder ben ik host bij de Panchakarma. Sri Sri Ayurveda: een wereld die voor me openging! Wel eens van gehoord, maar nog nooit van zo dichtbij meegemaakt wat bewustwording van hoe je leeft, wat je eet en hoe je met alles wat op je pad komt omgaat, van invloed is op de kwaliteit van je leven. Ik prijs me zeer gelukkig dat ik deel mag uitmaken van een geweldig team, om meer bekendheid te geven aan Ayurveda en ben heel blij met de kennis die ik vergaar. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

 

lilian nouwen 

 

 

 

We werken samen met:

 

 

 

 
 
 

Adelheid Smedts

Assistente administratie consulten België

Adelheid ondersteunt ons team in België. Ze heeft een master vertaler in Engels en Duits en spreekt daarnaast ook Frans en Italiaans wat in het internationale Brussel vaak handig is. Adelheid studeerde af als ayurvedisch lifestyle coach en ayurvedisch wellness masseur en studeert nog verder aan de internationale school voor Ayurveda in Brussel. Ze is tevens marma, abhyanga en shirodhara therapeut. Voor haar sluit werken bij sri sri ayurveda naadloos aan bij haar passie.

 

               

 

 

 lilian nouwen