Ons team

 

Lilian Nouwen

Ik was werkzaam als adjunct-directeur in een groothandel voor biologische meststoffen toen ik in 1998 kennis maakte met Art of Living. Vele cursussen en trainingen volgden, en sinds 2001 ben ik trainer van het Happiness programma. Het is zo mooi om te zien wat dit programma de mensen brengt. Daarnaast vervul(de) ik bestuursfuncties en doe ik vrijwilligerswerk in meerdere organisaties, o.a. Art of Living, IAHV en destijds ook voor Shankara Europe. In 2006 ben ik van baan gewisseld en ben ik fulltime begonnen voor Shankara Europe. Ik doe dit werk al jaren met heel veel plezier en toewijding, samen met een prachtig team. Het onderdeel Sri Sri Ayurveda, waar deze website met name over gaat, is mijn grote passie. Bewust bezig zijn, met al het goede wat de natuur brengt, de mensen op weg helpen naar zichzelf. Door middel van lifestyle, gezond en puur leven, puur eten, in het nu zijn. Lichaam en geest in balans: daar draait het om. De rest komt vanzelf....

 

lilian nouwen
 

 

 

 

Lita Dash

Ayurvedisch specialist (Vaidya) Lita Dash was jarenlang hoofd van het Pancha Karma Center van Sri Sri Ayurveda in Bangalore. Doordat zowel haar vader als haar grootvader ayurvedisch arts waren was haar leven al vanaf jonge leeftijd met Ayurveda verbonden. Zij studeerde aan de universiteit van Orissa en sloot die studie af met een Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.). Daarna specialiseerde zij zich met name in Pancha Karma (ayurvedische reiniging), voeding en Marma Prana (behandeling van energiepunten op het lichaam). In Europa vinden alle Pancha Karmaprogramma’s en Marmatrainingen plaats onder haar supervisie. Met meer dan 10 jaar praktijkervaring is zij niet alleen een expert op deze gebieden, maar ook een zeer ervaren specialist op het gebied van polsdiagnose.

 

             

 

 

 

Kiran Sree Valsan

Ayurvedisch specialist (Vaidya) Kiran Valsan behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore. Hij was vijf jaar lang hoofd van het Sri Sri Ayurvedacentrum in Kerala, waar hij met soms 60 patiënten per dag een veelgevraagd arts was. Op verzoek van Sri Sri Ayurveda Nederland is hij naar Europa gekomen waar hij consulten geeft in Nederland, Frankrijk, België en Spanje. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen waarin hij helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uiteenzet.

 

               

 

 

 

 

 

ayurvedisch consult

Suraj Sunny Thattil

Ayurvedisch specialist (Vaidya) Suraj Sunny Thattil werd geboren in 1989 in Kerala India, het land van ayurveda. Hij behaalde zijn Bachelor van Ayurvedische geneeskunde en Surgery (B.A.M.S.) aan de Rajiv Gandhi University of Health Sciences in Karnataka en aan de Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research in Bangalore. Hij vestigde in 2015 zijn eigen ayurvedische kliniek in Kerala en begon tevens als ayurvedisch arts bij het Sri Sri Ayurveda ziekenhuis in Bangalore. In 2016 nam hij 1 jaar specialisatie in Nadi Pariksha (polsdiagnose). Op verzoek van Sri Sri Ayurveda is hij in 2019 naar Nederland gekomen waar hij sindsdien in dienst is. Hij geeft consulten in Nederland en België, lezingen en ayurvedische behandelingen.

 

 

 

Mireille Heijltjes

Sinds ik in 2002 Sri Sri Ayurveda leerde kennen ben ik steeds meer onder de indruk geraakt van de wijsheid en de juistheid van deze gezondheidsleer. De adviezen die ik kreeg bleken niet alleen voor mijzelf te kloppen, ook bij anderen heb ik de soms ronduit verbluffende resutaten gezien van een correcte (pols)diagnose en een daaraan gekoppeld advies wat betreft voeding, kruidensupplementen en leefwijze. Ayurveda is een verrijking voor het leven en een onmisbare aanvulling op de westerse visie op gezondheidszorg. Ik ben dan ook heel blij om als teamlid van Sri Sri Ayurveda een steentje te kunnen bijdragen aan de toepassing van ayurveda in Nederland.

 

ayurvedisch consult
 

 

 

 

ayurvedisch consult

Tilly

Info volgt...

 

 

 

 

 
 

 

Liset Peersman

Ik ben in 2009 gestart op de administratie van Art of Living en nu al jarenlang met veel plezier werkzaam op de administratie van Shankara Europe en Sri Sri Ayurveda. Heel af en toe assisteer ik nog bij de ayurvedische consulten. Ayurveda betekent voor mij een levensvisie te hebben die dicht bij de natuur en dicht bij jezelf staat. Het is altijd weer mooi om te zien als nieuwe cliënten na hun eerste polsdiagnose vol verbazing zeggen: "hoe is het mogelijk dat de specialist zo precies begrijpt wat mij mankeert". En het is nog mooier om te zien hoe ze zich na verloop van tijd weer beter gaan voelen.

 

ayurvedisch consult