Sri Sri Ayurveda

 

Sri Sri Ayurveda, in 1981 in India opgericht door Sri Sri Ravi Shankar (grondlegger Art of Living Foundation), biedt ayurveda aan in 35 landen volgens de meest authentieke principes.

Al onze specialisten hebben minimaal een B.A.M.S. (Bachelor in Ayurvedic Medicine and Surgery) en vervolgens het diploma Sri Sri Ayurveda Nadi Pariksha (een specialisatie van 6 maanden in polsdiagnose) behaald.

Zowel de specialisten als alle andere medewerkers van Sri Sri Ayurveda zijn gelieerd aan Art of Living en waarborgen de authentieke en traditionele eisen van ayurveda. Zij zijn strikt vegetarisch en mediteren dagelijks.

Sri Sri Ayurveda Panchakarma

 

Van het opleiden van specialisten en het produceren van voedingssupplementen tot het uitvoeren van heilzame en authentieke ayurvedische behandelingen: Sri Sri Ayurveda heeft het allemaal!

 

Van het produceren van de supplementen tot het uitvoeren van accurate polsdiagnose en behandelingen omvat Sri Sri Ayurveda het volledige spectrum dat haar aanbod zo uniek maakt. In het Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research Hospital worden specialisten opgeleid en behandelingen uitgevoerd en wordt continu onderzoek gedaan door hooggekwalificeerde ayurvedische wetenschappers. Supplementen en overige producten worden vervaardigd in de fabriek in Hyderabad, die de traditionele bereiding combineert met geavanceerde technologie. Door het gebruik van hoogwaardige biologische grondstoffen en regelmatige testen volgens de strenge Europese normen kan voor alle producten de hoogste kwaliteitsgarantie worden gegeven. Door een wereldwijd distributienetwerk zijn deze producten voor iedereen beschikbaar.

 

Sri Sri Ayruveda: holistisch en compleet

  • haar eigen Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research (erkend door de Indiase regering)
  • haar eigen B.A.M.S. (Bachelor in Ayurvedic Medicine and Surgery) opleiding (erkend door de Indiase regering)
  • haar eigen fabriek voor voedingssupplementen in Hyderabad die voldoet aan de strengste eisen voor de Europese markt
  • haar eigen ayurvedische ziekenhuis in Bangalore (erkend door de Indiase regering) met de unieke combinatie van moderne westerse faciliteiten en traditionele ayurvedische geneeskunde
  • holistische gezondheidscentra in Bad Antogast (Duitsland), Tuapse (Rusland), Taraska (Polen), Quebec (Canada) en Washington (VS)

 
www.sscasrh.org

sri sri ayurveda value chain
 

 


De producten van Sri Sri Ayurveda voldoen aan de HACCP-eisen volgens de ISO 22000-standaard.

 

De specialisten die werkzaam zijn bij Shankara Europe BV zijn lid van: