Teunisbloemolie (Evening primrose) softgels - biologisch

Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.


Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder


Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.


Op voorraad
SKU
AYU-FSH-CAP02
€ 19,95
Samenstelling per softgel (dagdosering): Teunisbloemolie (uit biologisch geteelde teunisbloemzaden) 500 mg; Gammalinoleenzuur (GLA) 45 mgIngrediënten: Teunisbloemolie* (Oenothera biennis), gelatine* (softgelcapsule), glycerol, gezuiverd water, antioxidant: tocoferolrijk extract. (*van biologische oorsprong)


Hulpstoffen: biologische gelatine, glycerol, gezuiverd water, tocoferolrijk extract.


Bevat geen gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en is vrij van GMO.


Let op: Een hoge inname van gammalinoleenzuur tijdens de laatste twee maanden van de zwangerschap wordt afgeraden.Dit product is een voedingssupplement (Vetzurenpreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie
Aantal 100
Soort Softgels
Vegetarisch Nee