Vegan glucosamine Sulfaat poeder met Vitamine C


Sri Sri Ayurveda beschikt over een grote kennis over ayurvedische voedingssupplementen die we graag met u zouden willen delen. Vanwege de eisen in de huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving is het echter niet toegestaan u op onze website uitgebreid te informeren over producten op kruidenbasis. Volgens de wet- en regelgeving mogen wij u alleen informeren over de samenstelling en ingrediënten van onze producten (bijvoorbeeld met betrekking tot eventuele allergenen) en praktische gebruiksadviezen geven (hoe en wanneer het product te gebruiken, en eventuele andere aandachtspunten voor een optimaal en veilig gebruik). U kunt online zoeken naar uitgebreide ayurvedische kennis.


Voor meer informatie over de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen lees hier verder


Voor meer informatie over de wetgeving die van kracht is omtrent gezondheidsclaims en medische claims op voedingssupplementen en de geschiedenis daarachter verwijzen wij u graag naar www.voedingssupplementen.info.Op voorraad
SKU
AYU-VIT-0012
€ 37,90
  • 370 gram poeder, goed voor half jaar gebruik
  • Vegan en vegetarisch - 100% plantaardig, gewonnen uit maïs
  • Hoge zuiverheid
  • Merkproduct GlucosaGreen
  • Zeer voordelige grootverpakking

 

Inhoud

370 gram poeder.

Inhoud per dagdosering van 1 maatschep (meegeleverd in de pot): 1500 mg plantaardige glucosamine sulfaat 12 mg vitamine C (15% ADH)

Ingrediënten

Glucosamine sulfaat - 1500 mg (1190 mg glucosamine base) Kaliumchloride (ter stabilisatie) - 510 mg Calciumascorbaat (vitamine C) - 12 mg

Deze glucosamine, van het merk GlucosaGreen, wordt gewonnen uit glucose, afkomstig van maïs (niet genetisch gemodificeerd). Het product is 100% vegetarisch en vegan.

Dosering

Neem dagelijks 1 afgestreken maatschep. Los het glucosaminepoeder op in water of vruchtensap. Naar keus innemen bij een maaltijd of op nuchtere maag. Overschrijd de maximale aanbevolen dosering niet.

Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Waarschuwingen

Glucosamine kan een invloed hebben op de werking van bepaalde bloedverdunners (vitamine-K-antagonisten). Gebruik dit supplement niet in combinatie met dit type medicatie zonder overleg met een arts. Andere bloedverdunners zoals aspirine vormen geen probleem.

Niet gebruiken tijdens een antibioticakuur.

Niet gebruiken bij glaucoom (verhoogde oogboldruk).

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.

Diabetici dienen de bloedsuikerspiegel te controleren tijdens de eerste weken van gebruik.

 

Meer informatie
inhoud 370 g
Vegetarisch Vegan