Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

Vitamines

Vitamines

Hoogwaardige vitamines en mineralen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Vitals hecht het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten en probeert dit op een eerlijke, milieuvriendelijke en sociale manier te bereiken. Gegarandeerd vrij van gluten, lactose, soja, synthetische geur- kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

6 artikel(en)

per pagina

 • Drie krachtige, gewrichtsbeschermende ingrediënten in één formule.
 • ASU (AvoVida™), gemberwortel-extract, Cat’s Claw-plantextract.
 • 100% plantaardig.
 • Voldoet aan de strenge GMP- en HACCP-eisen.
 • Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.
 • Levering in capsulevorm: (vegetarisch).snellere opname door het lichaam.
 • De capsules zijn te openen: het poeder kan worden opgelost in water.

ASU Forte bevordert onder meer de aanmaak van collageen, wat bijdraagt aan de stevigheid van het kraakbeen. Het is een 100% plantaardig product en daarmee de eerste vegetarische tegenhanger van glucosamine. ASU Forte bevat drie krachtige ingrediënten. Belangrijkste ingrediënt van ASU Forte is ASU, een speciaal bewerkt extract van avocado- en sojaolie. De afkorting ASU staat voor Avocado Soy Unsaponifiables. Dit ingrediënt bevordert de aanmaak van collageen in het kraakbeen. Het draagt daarmee op een andere wijze bij aan gewrichtsbescherming dan glucosamine, maar geeft in veel gevallen een vergelijkbaar resultaat. ASU wordt aangevuld met krachtige extracten van Gemberwortel en de Cat’s Claw-plant, vandaar de toevoeging ‘Forte’. Van deze extracten is aangetoond dat ze een gunstige invloed hebben op veel biochemische processen in en rond het gewrichtskraakbeen. In de praktijk komt dit neer op een relatief sneller resultaat en een nog betere bescherming van het kraakbeen. Deze ingrediënten hebben tevens een beschermende invloed op maag- en darmwand. .

Meer info

€ 31,90

 • Glucosamine sulfaat: de meest geteste en gebruikte vorm van glucosamine.
 • Dosering 1500 mg glucosamine sulfaat bij 2 capsules per dag.
 • Voldoet aan de strenge GMP- en HACCP-eisen.
 • Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.
 • Levering in capsulevorm: snellere opname door het lichaam.
 • De capsules zijn te openen: het poeder kan worden opgelost in water.

 • Glucosamine is een stof die van nature in het menselijk lichaam geproduceerd wordt. Voeding bevat vrijwel geen glucosamine. Het is wel mogelijk om het in te nemen als voedingssupplement. Veel mensen kiezen daarvoor. Glucosamine is sinds decennia een van de populairste supplementen ter wereld. Er zijn veel verschillende doseringen en vormen verkrijgbaar. Wij bieden een voedingssupplement aan met 1500 mg glucosamine sulfaat. Het bevat ook vitamine C, dat de normale collageenvorming kan helpen ondersteunen en daarmee het normaal functioneren van kraakbeen.

  Meer info

  € 21,90

 • Magnesium - 100 mg (magnesiumcitraat)

  Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt het de goede werking van hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneer-vermogen. Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ook draagt magnesium bij aan een goede electrolytenbalans.

  Veel producten met magnesium zijn in tabletvorm. Deze tabletten zijn vaak groot omdat magnesium veel ruimte inneemt. Dit speelt vooral bij aminozuurgebonden magnesiumverbindingen die als voordeel een superieure biologische beschikbaarheid hebben. Dergelijke producten zijn vanwege de grootte van de tablet echter niet voor iedereen even prettig in het gebruik. Wij leveren daarom magnesiumcitraat in capsulevorm, die gemakkelijker te slikken is. Het product bevat magnesium gebonden aan citroenzuur (als citraat). Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen in het lichaam. Indien gewenst, kan de capsule opengemaakt worden om de inhoud ergens doorheen te mengen.

  Meer info

  € 17,95

 • Vitamine B12 - 1000 mcg (methylcobalamine)

  Hoogwaardige vitamine B12, geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Tabletten met Methylcobalamine: dit is de bio-actieve vorm van vitamine B12 in het lichaam. Deze hoeft dus niet meer omgezet te worden en is direct werkzaam, in tegenstelling tot Cyanocobalamine die vaak gebruikt wordt in andere B12-tabletten, welke geen natuurlijke verbinding is en dus nog omgezet moet worden.

   Lees meer

  Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. B12 draagt tevens bij aan een goed homocysteïnemetabolisme, de vorming van rode bloedcellen en het celdelingsproces. De vitamine heeft daarnaast een positieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Ten slotte draagt het bij aan de geestelijke veerkracht.

  Meer info

  € 16,95

 • Vitamine D3 1000ie - 25 mcg (cholecalciferol)

  Vitamine D, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd onder invloed van ultraviolet licht. De vetoplosbare vitamine wordt in de nieren omgezet in de actieve vorm, calcitriol. Vitamine D is van belang voor het calcium- en fosformetabolisme, de botopbouw, de tanden, spieren en voor het afweersysteem. Vitamine D heeft tevens een gunstige invloed op het celdelingsproces.Bij veel mensen is de vitamine D-spiegel in de wintermaanden aan de lage kant, en ook ouderen hebben vaak een tekort aan vitamine D (bij het ouder worden neemt de lichaamseigen aanmaak van vitamine D geleidelijk af).

  Meer info

  € 16,95

 • Vitamine D3 3000ie - 75 mcg (cholecalciferol)

  • bij een verhoogde vitamine D-behoefte
  • botopbouw, tanden, spieren
  • afweersysteem, celdelingsproces

  Vitamine D, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd onder invloed van ultraviolet licht. De vetoplosbare vitamine wordt in de nieren omgezet in de actieve vorm, calcitriol. Vitamine D is van belang voor het calcium- en fosformetabolisme, de botopbouw, de tanden, spieren en voor het afweersysteem. Vitamine D heeft tevens een gunstige invloed op het celdelingsproces. Bij veel mensen is de vitamine D-spiegel in de wintermaanden aan de lage kant, en ook ouderen hebben vaak een tekort aan vitamine D (bij het ouder worden neemt de lichaamseigen aanmaak van vitamine D geleidelijk af). Deze extra hoge dosering is eveneens geschikt in situaties waarbij een verhoogde kans op een tekort aan vitamine D is, zoals bij mensen met overgewicht en bij mensen die weinig buiten komen. Met natuurlijke hulpstoffen uit rijst en cassave..

   

  Meer info
  € 22,95

 • 6 artikel(en)

  per pagina