Welkom bij Sri Sri Ayurveda!

Cosmetics Liz Luedemann

Cosmetics Liz Luedemann

Liz Luedemann’s unieke natuurlijke cosmetica: Schoonheid in de meest perfecte vorm

Als je je bewust bent van je gezondheid en deze door een holistische en duurzame levensstijl benadert dan komt dit ook tot uitdrukking in je uitstraling. De juiste uitstraling helpt om een harmonieuze verbinding aan te gaan met de mensen om ons heen.

Tegenwoordig associeert men de cosmetische industrie vooral met uiterlijke schoonheid: een gladde huid, stralende ogen, een elegante lichaamshouding en een gezonde, fitte uitstraling. Innerlijke schoonheid gaat over ons gevoel, onze mentale en emotionele kracht. Neem bijvoorbeeld enthousiasme en het vermogen om lief te hebben: dit begint met het accepteren van jezelf, het ontwikkelen van een gezond gevoel van eigenwaarde en je leven bewust te leven. Dat zijn de kernwaarden om vriendelijk en zorgzaam met de mensen om ons heen om te kunnen gaan: menselijke waarden die hard nodig zijn in onze maatschappij.

Je hebt energie, inzicht en inspiratie nodig om uiterlijk en innerlijk in balans te brengen. Het ontwikkelen van deze eigenschappen kost tijd, geduld, en de bereidheid om te leren van je ervaringen.

Onze natuurcosmetica helpt de balans van de subtiele energiestromen via de huid weer te herstellen en te versterken. Dit bevordert je lichamelijke, emotionele en spirituele welzijn: schoonheid in de meest perfecte vorm.

Lees meer

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2